Press Release
Share:
Vervoersbedrijf van de Gemeente Stockholm kiest voor ZeroChaos als exclusieve partner voor haar flexibele schil
September 25, 2018

Na een concurrerend aanbestedingstraject gunde de Gemeente Stockholm ZeroChaos een meerjarig contract, vanwege de bewezen staat van dienst met betrekking tot het vereenvoudigen van wervingsprocessen en het verlagen van spend op inhuur.

STOCKHOLM & ORLANDO, Fla. - ZeroChaos, de grootste onafhankelijke leverancier van MSP, VMS en SOW diensten ter wereld, is geselecteerd om de komende jaren als exclusieve partner het vervoersbedrijf van de Gemeente Stocholm te ondersteunen als Managed Service Provider (MSP). Onderdeel van de overeenkomst is ook het leveren van het eigen ZC Web® Vendor Management System (VMS, waar momenteel voor meerdere onderdelen patentaanvragen lopen) en diensten rondom aangenomen werk, of Statement of Work (SOW).

Het partnership zal vorm krijgen via een sterke on-site aanwezigheid van consultants van ZeroChaos, om zodoende on-boarding te optimaliseren, nauw samen te werken met inhurende managers en zo de kwaliteit van de inhuur significant te verhogen en parallel de inhuurkosten te drukken. De overeenkomst heeft betrekking op al het tijdelijke personeel binnen het vervoersbedrijf en heeft een geschatte jaarlijkse contractwaarde van SEK 2 miljard (€ 193 miljoen), volgens openbare registers.

"Het Vervoersbedrijf van de Gemeente Stockholm heeft een aantal zeer impactvolle projecten op de agenda staan. Het vinden van het juiste talent is essentieel bij het succesvol uitvoeren van die trajecten. Alleen met 24/7 datagedreven inzicht lukt het om steeds weer de juiste persoon op juiste moment te identificeren en aan te trekken, zeker in de aantallen waar het hier om gaat." aldus Jim Burke, CEO van ZeroChaos.

ZeroChaos zal namens de Gemeente meer dan 800 leveranciers managen en verantwoordelijk worden voor het source en managen van professionals in de transportsector, waaronder ook zeer specialistische profielen.

Meer informatie over de technologie van ZeroChaos en de lopende patentaanvragen is te vinden op ZeroChaos.com.

Over ZeroChaos
ZeroChaos biedt klanten in al meer dan 50 landen meer controle over de inzet, de kosten en de prestaties van hun flexibele schil. Aangedreven door in huis ontwikkelde technologie en een toegewijd team van deskundige adviseurs, maakt ZeroChaos optimaal gebruik van data en workflows om haar klanten te helpen op een intelligente manier en zo efficiënt en snel mogelijk het juiste talent aan te trekken.

Tegenwoordig beheert ZeroChaos wereldwijd meer dan 15.000 leveranciers en $ 3 miljard aan spend. Het hoofdkantoor van ZeroChaos is gevestigd in Orlando. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Stockholm. ZeroChaos heeft wereldwijde presence, met activiteiten in Noord- en Zuid Amerika, Europa en Azië. Ga voor meer informati naar www.zerochaos.com, volg ons op Twitter @ZeroChaos, of maak contact met ZeroChaos op LinkedIn.

Dit persbericht is een vertaling en slechts als leeshulp bedoeld. De brontaal is leidend en als enige rechtsgeldig.

Contacts
Corporate Ink voor ZeroChaos
Jackie Cavedon, 617-969-9192
ZeroChaos@corporateink.com