Press Release
Share:
Trafiknämnden inom Stockholms Läns Landsting tilldelar ZeroChaos ramavtal avseende Konsultförmedling
September 25, 2018

Den offentliga konsultförmedlarupphandlingen har avsett ett flerårigt avtal upphandlat i konkurrens. I upphandlingen lämnade ZeroChaos det mest konkurrenskraftiga anbudet.

Stockholm, Sverige, & Orlando, Florida den 25 September 2018 - Trafiknämnden, har genom Trafikförvaltningen, tilldelat ZeroChaos ett flerårigt ramavtal för konsultförmedling med tillhörande IT-system gällande Trafikförvaltningens verksamheter och Förvaltning för utbyggd tunnelbanas totala konsultbehov. Det uppskattade kontraktsvärdet är 2 miljarder kronor årligen enligt publika siffror.

ZeroChaos tillhandhåller ett dedikerat kundteam specialiserat på kvalificerad konsultrekrytering, samt det molnbaserade IT-systemet ZeroChaos WebSM. Detta kommer att utgöra en garant för att åstadkomma effektiviseringar, kompetensoptimering och kostnadskontroll för optimalt användande av skattemedel.

"Stockholms Läns Landsting genomför många stora infrastruktursatsningar. Det är kritiskt att hitta rätt resurser vid rätt tidpunkt. Tillsammans kan vi möjliggöra en god utvecklingstakt och utbyggnad av infrastrukturen i huvudstadsregionen," säger ZeroChaos CEO Jim Burke.

ZeroChaos kommer att använda över 800 leverantörer för att tillgodose konsultbehovet. Leverantörsbasen består av bolag med expertkompetenser inom kollektivtrafik. Den innefattar ett brett spektra av leverantörer, såväl några av Europas största konsultbolag som specialiserade enmansbolag.

Om ZeroChaos
ZeroChaos AB är en del av en global koncern specialiserad på att effektivisera och skapa kontroll över konsult- och tjänsteinköp för företag, myndigheter och organisationer. Kunden kan lägga ut hela eller delar av sitt tjänsteinköp på ZeroChaos. Med den senaste teknologin, smarta strategier och lång erfarenhet stödjer ZeroChaos sina kunder med att hitta rätt resurser och tjänster till marknadspris. ZeroChaos tar hand om upphandling, hantering, kontraktering och administration av konsulter och andra tillfälliga resurser.

ZeroChaos har kunder över hela världen och erfarenhet av en mängd olika branscher. Vårt globala huvudkontor är beläget i Orlando, USA och det europeiska huvudkontoret i Stockholm, Sverige.

För mer information om ZeroChaos prisbelönta lösningar och teknologi besök www.zerochaos.com.

Ni kan också följa oss på Twitter @ZeroChaos, eller ZeroChaos on LinkedIn.

Presskontakt

USA:
Corporate Ink for ZeroChaos
ZeroChaos@corporateink.com
+1 (617) 969-9192

Sverige:
Daniel Persson
dpersson@zerochaos.com
+46 (70) 345-2084